Skive: Ulykkesbilist stak af fra blodprøvetagning

En 40-årig ulykkesbilist fra Rødding udskrev sig selv, inden lægerne nåede at tage en blodprøve. Han undslap derfor en sigtelse for spirituskørsel.

blodproeve.jpg
Foto: Ole Hald, TVMIDTVEST

Onsdag ved 17-tiden var en 40-årig mand fra Rødding skyld i et færdselsuheld på Vestre Boulevard i Skive. Men det er især det efterfølgende forløb, der har givet lokalpolitiet i Skive problemer.  
For efter den 40-årige mand påkørte en 51-årig kvindelig bilist fra Struer, blev manden fragtet til skadestuen med lettere skader. 

- Her fortalte han lægen, at han han var påvirket af alkohol. Efter henvendelse fra lægen bad vi derfor om, at der blev taget en blodprøve til efterfølgende brug i efterforskningen, fortæller politiassistens Niels Bach fra Skive Politi. 

Men ved udsigten til at skulle have stukket en nål i armen så forlod manden skadestuen. Personalet på skadestuen havde ikke mulighed for at tilbageholde ham. Han slipper derfor for at blive sigtet for spirituskørsel. 

-  For vi kan ikke i retten føre beviser for, at han reelt var alkoholpåvirket. Men man kan sige, at han gik fra blodprøvetagningen, men han kan ikke løbe fra færdselsuheldet, lyder det fra politiet. 
 
Den 51-årige kvinde skal uskadt fra ulykken. Den 40-årige bliver sigtet for færdselsuheldet.

Det er nu op til politiets anklager at afgøre, om der skal ske yderligere i sagen.