Silkeborg-Voel henter forstærkning

Håndboldspiller Anna Sophie Okkels vil fra næste sæson være en del af truppen i Silkeborg-Voel.

Anna Sophie Okkels
Foto: Silkeborg-Voel KFUM

Silkeborg-Voel KFUM forstærker truppen til næste sæson, hvor den nuværende SK Aarhus profil Anna Sophie Okkels skifter til klubben. 

Til klubbens hjemmeside fortæller den 26-årige håndboldspiller, at hun glæder sig til et mere professionelt miljø.

- Hele setuppet i Silkeborg-Voel tiltaler mig meget og virker som det helt rigtige sted for mig. Det virker utrolig professionelt, den måde man driver klubben på, og så har de en rigtig dygtig træner i Jakob Andreasen og nogle gode spillere. Det glæder jeg mig meget til at blive en del af, siger Anna Sophie Okkels.

Venstre backen har skrevet en to-årig kontrakt med Silkeborg-Voel, og i klubben glæder man sig over at kunne tiltrække endnu en landsholdsspiller. 

- Vi er rigtig glade for at kunne tiltrække en så dygtig spiller som Anna Sophie Okkels. Hun er “sulten”, arbejder hårdt og har en masse fysik. Trods det, at hun ikke er så gammel, har hun efterhånden opbygget en stor erfaring, som er alt afgørende, når kampene spidser til. Udover at være en af Danmarks bedste Venstre Backs, passer Anna Sophie Okkels også rigtig godt ind på holdet med sin positive attitude og sociale karakter, siger træner Jakob Andreasen. 

Anna Sophie Okkels debutterede på A-landsholdet i 2007. Senest var hun med i landsholdstruppen under EM i Sverige i december, og hun håber fortsat at være en del af de rød-hvide flere år endnu. Til daglig bor venstre backen i Aarhus, hvor hun studerer medicin.