Silkeborg-profil forlader klubben

Emil Scheel skifter til sommer fra Silkeborg til Sønderjyske på en toårig kontrakt.

Smilet var stort, da Emil Scheel i foråret 2016 var med til at spille Silkeborg IF tilbage i Alka Superligaen.
Smilet var stort, da Emil Scheel i foråret 2016 var med til at spille Silkeborg IF tilbage i Alka Superligaen.
Foto: Kim Kvist, TV MIDTVEST

Efter fire år i Silkeborg skifter fodboldspilleren Emil Scheel til sommer til Sønderjyske. Det meddeler begge klubber.

Den 26-årige midtbanespiller har til sommer kontraktudløb hos Silkeborg IF, hvor han har været med til både op- og nedrykning i Alka Superligaen.

 - I erhvervslivet er det en uskreven regel, at det er sundt at skifte job hvert femte år. Jeg føler, at det rigtige tidspunkt for mig er til sommer, og det er baggrunden for min beslutning.

- Det ændrer ikke på, at jeg sætter stor pris på Silkeborg, og som sagt har jeg haft den hidtil bedste tid i min karriere her, siger Emil Scheel til Silkeborg IF's hjemmeside.

Han kom til Silkeborg fra AGF i 2013 og har indtil videre spillet 116 kampe og scoret 27 mål for Alka Superligaens nummer ti.

Hos Sønderjyskes sølvvindere udtrykker sportschef Hans Jørgen Haysen glæde over kontrakten med Emil Scheel, der løber i to år.

- Vi har længe haft et godt øje til Emil Scheel, som har den rette alder og erfaring med i bagagen. Han kan dermed også byde ind fra første fløjt i den nye sæson. Han er en uhyre løbestærk spiller, som også evner at placere sig de rigtige steder, og hertil får vi også en arbejdsom tovejsspiller,  siger Hans Jørgen Haysen til Sønderjyskes hjemmeside.

/Ritzau/