Silkeborg IF tabte sidste testkamp inden sæsonstart

De rødblusede fra Silkeborg testede i dag formen af mod AGF inden sæsonstarten i Alka Superligaen.

Der var ikke meget, Mikkel Cramer og holdkammeraterne kunne stille op mod AGF. Arkivfoto.

Der er blot en uge til sæsonpremieren i den bedste danske fodboldrække. Men i Silkeborg IF håber de nok på, at de i løbet af den kommende uge kan blive en smule skarpere foran mål.

I dag tabte holdet nemlig 0-2 til AGF i sidste testkamp inden sæsonstarten. Det fremgår af klubbens hjemmeside.

Peter Sørensen havde ellers hele truppen, på nær den langttidsskadede brasilianer, Alex, klar til kampen. Og Silkeborg-træneren kunne da også notere sig, at det var hans spillere, der kom bedst fra start.

Kampens første chance tilfaldt georgieren Davit Skhirtladze, der dog brændte mod sine tidligere holdkammerater fra AGF.

Aarhusiansk dominans

Efter de indledende minutter gik kampen mere eller mindre i stå, indtil aarhusianerne i anden halvleg fik overtaget på kampen.

På et mål af Jakob Andersen fik AGF bragt sig foran 1-0 allerede efter seks minutter. Og efter i alt 65 minutters spil kunne Kasper Juncker udvide føringen til 2-0.

Silkeborg IF kom aldrig rigtig tæt på en udligning. Og med et to nederlag og en sejr i bagagen er der nu ikke flere testkampe tilbage for de rødblusede.

På søndag gælder sæsonens første Superligakamp, når Silkeborg IF gæster bronzevinderne fra Lyngby.

Også FC Midtjylland starter sæsonen mod en svær modstander. Ulvene gæster nemlig sølvvinderne fra Brøndby IF. Kampene starter henholdsvis kl. 14 og kl. 18.