Sikker sejr til Holstebro over Mors-Thy i slutspillet

Mors-Thy virkede tynget af nerver, da TTH Holstebro kom på besøg og sejrede med 27-20 i slutspillet.

Peter Balling og TTH Holstebro fik en fin start på slutspillet med en sejr på 27-20 over Mors-Thy.

Mors-Thy Håndbold havde set frem til at komme i gang med slutspillet i 888 Ligaen i herrehåndbold, men der blev ikke meget at juble over.

Tirsdag tog Mors-Thy imod TTH Holstebro, og gæsterne tog hjem igen med en særdeles sikker 27-20-sejr.

Dermed topper TTH gruppe 2 med tre point efter en enkelt kamp, da klubben havde et point med over fra grundspillet.

Ribe-Esbjerg og Bjerringbro Silkeborg (BSV) har begge to point i gruppen, mens Mors-Thy er uden point.

Det var nummer tre og nummer seks i grundspillet, der tørnede sammen, og hele kampen igennem var gæsterne dominerende.

Hjemmeholdet lignede et mandskab, der var tynget af forventningspres i forhold til at deltage i slutspillet for anden gang i klubbens historie.

Mors-Thy havde særdeles vanskeligt ved at komme til chancer i de første 30 minutter, hvor gæsterne derimod havde fuld fart på og spillede på et niveau højere.

Hjemmeholdet scorede blot seks gange i første halvleg, mens TTH stormede afsted anført af Kasper Emil Kildelund og nærmest afgjorde forestillingen inden anden halvleg.

Det vidnede pauseføringen på hele 14-6 om.

Hjemmeholdet fik rystet første halvlegs oplevelser af sig og kom bedre ud til anden halvleg.

Efter 36 minutter havde man barberet lidt af gæsternes føring, og stillingen var 10-15.

Det lykkedes dog ikke at hale afgørende ind, selv om værterne virkede bedre spillende og efter et kvarter havde scoret lige så meget som i hele første halvleg.

Det sidste kvarter blev gået i møde bagud 12-20, efter Vignir Svavarsson med ryggen til målet scorede fra stregen for gæsterne, og deres sikre sejr var reelt aldrig i fare.