Særlig hilsen til afdøde Thomas’ familie

Thomas Stralner forsvandt efter en bytur og blev senere fundet død. Nu har familien modtaget noget helt særligt.

Thomas Mikkelsen Stralner
Foto: Privatfoto

Navnet Mauricio Pochettino siger måske ikke mange noget, men for den afdøde 19-årige Thomas Stralner var han noget særligt. Mauricio Pochettino er nemlig cheftræner for den engelske fodboldklub Tottenham. En klub, den 19-årige mand fra Aalestrup var stor fan af.

Nu har familien til den afdøde modtaget et helt særligt brev. Et brev underskrevet af Thomas’ helt store idol. Det skriver TV2 Østjylland på deres hjemmeside.

Onsdag kunne man på en mindeside for Thomas se, at moderen havde slået et billede af et brev op på siden. Nyheden om Thomas Stralners død har vist sig at være nået helt til den engelske storklub. Brevet er nemlig underskrevet af selve Mauricio Pochettino.

Brevet er adresseret til hele familien Stralner, og her kondolerer Mauricio Pochettino på vegne af hele klubben. Thomas Stralners mor skriver på siden, at Thomas ville have været stolt over brevet.

Thomas Stralner forsvandet efter en bytur i Randers tilbage i januar, men han blev en måned senere fundet død i havnen i Randers. Ifølge TV2 Østjylland blev den 19-årige bisat i går, tirsdag.