Mand gik amok i Dagli' Brugsen i Frøstrup

En ung mand endte med at gøre sig til røver, da han tirsdag aften forsøgte at stjæle dagligvarer fra Dagli' Brugsen i Frøstrup.

froestrup.jpg

Hvad der begyndte som et simpelt butikstyveri i Dagli' Brugsen i Frøstrup, udviklede sig tirsdag aften til et røveri. En 30-årig mand fra lokalområdet i Frøstrup stod bag butikstyveriet, hvor fødevarer for 300 kroner var hans udbytte.

- Den unge mand gemmer varer for 300 kroner inde under sin jakke, og da han passerer kassebåndet, råber den kvindelige kassedame efter ham. Manden fortsætter i retning ud af butikken, og det får kassedamen til at sætte efter ham. Manden skubber kvinden fra sig, og tre andre kunder kommer hende til undsætning, og forsøger at tilbageholde ham, siger Anders Olesen, Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Den 30-årige mand giver ikke så let op. Hele situationen udvikler sig til røveri, da manden med en pind slår fra sig mod de fire personer, som forsøger at tilbageholde ham.

- Han får fat i en træpind, som er i butikken, og med den slår han mod de fire personer. Én af dem rammer han med 10-15 slag, hvilket blandt andet resulterer i et blåt øje hos den tilskadekomne. Selvom hele situationen begynder som et simpelt tyveri, så udvikler situationen sig til et røveri, fordi manden bruger vold, siger Anders Olesen, Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Da politiet ankom til stedet, var manden så meget oppe at køre, at det blev nødt til at bruge peberspray mod ham. Men heller ikke det, kunne få den 30-årige til at falde til ro.

- Vi måtte holde ham nede på jorden i 45 minutter, fordi vi simpelthen ikke kunne få ro på ham. Til sidst lykkedes det dog, og han sidder nu hos os her i Holstebro, hvor han senere onsdag vil blive fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for røveri, siger Anders Olesen, Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Den 30-årige mand er i forvejen kendt af politiet.