Ringkøbing sikrer ligaoverlevelse

Ringkøbing Håndbold sikrede sig i dag endnu en sæson i håndboldligaen. Holdet vandt samlet med ni mål over Ajax København.

I dag var Ringkøbing Håndbold for tredje år i træk i direkte duel om overlevelse i håndboldligaen. I den første af de to nedrykningskampe mod Ajax København hentede vestjyderne en firemålssejr. I dag skulle de så forsøge at gøre arbejdet færdigt.

Allerede i 1. halvleg viser de lyserøde, at der er forskel. Ringkøbings forsvar volder københavnerne problemer. Og det giver kontramål. Vestjyderne kan gå til pause - foran 15-8.

Ringkøbing er sammenlagt foran med 11 ved 2. halvlegs start. Måske er det netop årsagen til, at spillet bliver en smule forceret.

Men der kan ikke pilles ved at Ringkøbing er bedst. Hjemmeholdet vinder kampen 28 - 23.