Rikke Skov: Derfor stopper jeg karrieren

Viborg-legenden glæder sig til tilværelsen efter håndbold.

27:55
Her seneste afsnit af Håndboldmagasinet Overtrådt, hvor Rikke Skov overraskes med et sjovt klip fra arkivet.

Viborg HKs Rikke Skov er mandag gæst i en specialudgave af Håndboldmagasinet Overtrådt, hvor hun sætter ord på, hvorfor hun har valgt at stoppe karrieren.

- Jeg har ikke den samme lyst og motivation til at kæmpe det, der skal til for at være med helt oppe på øverste hylde. Jeg har altid sagt, at det skal være motivationen og lysten - det at have det sjovt - der er afgørende. Og jeg kan mærke, at det skal jeg have et andet sted fra nu, siger den 36-årige tidligere landsholdsspiller.

Rikke Skov har spillet håndbold på øverste niveau, siden hun har 19 år. Karrieren har budt på 10 danske mesterskaber, syv pokaltitler, tre Champions League-titler og et olympisk mesterskab. Men selv om sporten har fyldt en stor del af hendes liv, er hun ikke bange for, at der opstår et tomrum.

- Håndbolden kan fylde det, den kommer til at fylde. Der er jo håndbold på alle kanaler. Og så har jeg to store piger og en lille på vej, så jeg jeg tror ikke på den måde, at jeg får et tomrum. Så jeg glæder mig. Og for mig bliver det ikke et nyt liv. Jeg har altid været god til at prioritere familien og lave andet end at sidde og se håndbold på en fridag, siger Rikke Skov i Overtrådt. 

​ Følg Håndboldmagasinet Overtrådt på Facebook