Rigtige mænd: - Vi drak for mange bajere og lavede for lidt

Lørdag var en masse mænd samlet i Holstebro Idrætspark til træning. Fælles for dem alle var, at de ikke nødvendigvis var i specielt god form.

0:58
Mænd i Holstebro har fået smag for sjov motion.

Lidt store mænd giver TV-seere - det viser programmet Rigtige Mænd. Lørdag var Holstebro Idrætspark vært for en lokal udgave. 

Her var mænd i alle aldre samlet for at få pulsen op som en del af projektet Rigtige Mænd Sjakket, hvor mænd med måske lidt for meget på sidebenene kan mødes og dyrke motion sammen.

En af dem var Lars Toft. Han var en del af holdet, Team Annalises Bar, og han synes, at det er rigtigt dejligt at komme ud og dyrke noget motion. Det er bedre end det, de lavede sidste gang med Rigtige Mænd Sjakket. 

- Det er faktisk skidesjovt. Sidste gang var vi til sådan noget, hvor vi skulle sidde i bar røv og blive malet. Det var sgu ikke os, siger Lars Toft. 

Grunden til, at Lars Toft gik sammen med nogle venner om at være med i projektet Rigtige Mænd Sjakket, er egentlig ret simpel. 

- Vi var nogle gutter, der tænkte, at vi ligger for meget ned, vi laver ikke en skid og drikker for mange bajere. Så tænkte jeg, at jeg lige måtte samle et hold og så har vi givet den gas lige siden, siger Lars Toft. 

Hvis du også kunne tænke dig at træne som De Rigtige Mænd, så kan du tilmelde dit hold af venner inde på www.rigtigemaend.dk