Rekord overskud fra Thyborøn Havn

Med 11,9 mio. i overskud kan Thyborøn Havn fremvise det bedste regnskab nogenside.

Thyborøn havn
Foto: Thyborøn Havn

For fjerde år i træk aflægger Thyborøn Havn rekordregnskab. Denne gang viser tallene på bundlinjen et overskud på 11,9 mio. kr. ud af en omsætning på 43,5 mio. Det er et godt år for både konsumfiskeriet og industrifiskerriet, der har biddraget til væksten på Thyborøn havn. Det gode regnskab glæder bestyrelsesformand Karl Kristian Bro. 

- Thyborøn Havn har arbejdet målerettet for at være en attraktiv fiskeri- og godshavn gennem flere år. Det er yderst tilfredsstillende at se at vores investeringer i infrastrukturen bærer frugt og at det for 4. år i træk er lykkedes at sætte omsætningsrekord, siger han i en pressemeddelelse og uddyber: 

- Ydermere har det også forplantet sig med et rigtig flot resultat på bundlinjen, hvilket også er nødvendig for at forrente de investeringer vi har foretaget og også kommer til at igangsætte i de kommende år, siger han.

Det er investeringer i tilbygning af fiskeaktionscenteret, en ny flydedok samt indvielsen af limfjordskaj 2, der har været de mest markante investeringer de seneste år. 

Havnens bestyrelse forventer en fortsat fremgang i regnskabet og udvikling af havnen i 2017.

- Vi har løbende henvendelser om nye areal lejere, hvor vi håber og forventer at kunne præsentere nye aktører både indenfor fiskeriet, offshore og gods i løbet af året. Det er aktiviteter som forarbejdning af fisk, mølle og kabelprojekter samt nye kunder på bioenergi området vi forventer os meget af, siger direktør for Thyborøn Havn, Jesper Holt Jensen.