Reaktioner: Stor tilfredshed i Silkeborg efter 1-0-sejr

Både Peter Sørensen og spillerne var godt tilfredse med SIF's 1-0-sejr over Esbjerg fB - selvom de godt kunne have ønsket sig endnu en scoring.

En glad matchvinder for Silkeborg IF, Gustaf Nilsson, måtte efter kampen både aflevere spillertrøje og shorts til fansene.
En glad matchvinder for Silkeborg IF, Gustaf Nilsson, måtte efter kampen både aflevere spillertrøje og shorts til fansene.
Foto: Henrik Birkbak, TV MIDTVEST

Silkeborg IF sikrede sig et godt udgangspunkt i forhold til overlevelse i Superligaen, efter klubben på JYSK Park vandt 1-0 over Esbjerg fB. Målet blev scoret efter 71 minutter af Gustaf Nilsson, der efter sommer vender tilbage til Brøndby IF.

Cheftræner Peter Sørensen var godt tilfreds med kampens resultat, selvom spillet i perioder bølgede frem og tilbage.

- Det er pinefuldt det hele i øjeblikket, synes jeg. Det var en rimeligt tæt kamp, men jeg synes, vi fik overtaget hen ad vejen, som jeg også havde håbet på. 1-0 er en god føring inden den anden kamp, sagde cheftræner Peter Sørensen efter kampen.

- Selvom vi har en tendens til at lukke for mange mål ind, så spiller vi til nul i dag. Og så tror jeg, at vi er godt på vej - men der er selvfølgelig lang vej endnu.

- Jeg havde vel håbet på et mål mere, det havde været dobbelt så godt. Men det gik stort set, som jeg havde forventet. Hvis vi scorer dernede, skal de score tre, så det er et rigtigt godt resultat. Man skal også huske på, at vi ikke nødvendigvis skal vinde - hvis vi scorer, kan vi stadig tåle at tabe, sagde Peter Sørensen.

1:50
Se hele interviewet med Peter Sørensen her:

 

Gammelby: Jeg vil gøre alt for at slutte godt af

Når sæsonen slutter skifter Jens Martin Gammelby til Brøndby IF. Inden kampen i dag fik han derfor overrakt blomster af klubben. Men skiftet til Brøndby fylder ikke meget for højrebacken i øjeblikket, der har fuld fokus på overlevelse i Superligaen.

- Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at slutte godt af og sørge for, at det her hold bliver i Superligaen. De her omgivelser, de her mennesker og dem omkring klubben, der fortjener at være i Superligaen. Og så vil jeg selvfølgelig gerne møde dem næste år, sagde Jens Martin Gammelby, der ikke var helt tilfreds med spillet på banen:

- Vi slår måske lidt for mange bolde op til Gustaf, som bare skal arbejde med den derfra. Og det gør han fint, men det er ikke det, vi gerne vil. Esbjerg er gode på bolden og et godt spillende hold, så de gav os også problemer. Jeg står alligevel med en fornemmelse af, at vi burde være bedre. Nu skal vi ned og vise, at vi er et bedre hold.

- Vi ville gerne have vundet større end det her, men vi må klare os med 1-0. De har også nogle chancer, de kan score på, og vi brænder et straffe, men vi kan godt gå videre med 1-0, sagde Jens Martin Gammelby.

Jens Martin Gammelby spillede sin sidste hjemmekamp som Silkeborg IF-spiller og gjorde en god figur.
Jens Martin Gammelby spillede sin sidste hjemmekamp som Silkeborg IF-spiller og gjorde en god figur.
Foto: Henrik Birkbak, TV MIDTVEST

 

2:25
Se hele interviewet med Jens Martin Gammelby her:

Vendelbo: Nu bliver de nødt til at komme frem over stepperne

- Det giver et godt udgangspunkt til på søndag, hvor vi skal gøre arbejdet færdigt. Så jeg står med en god følelse lige nu, sagde Mikkel Vendelbo.

Et enkelt mål i Esbjerg på søndag kan blive afgørende for, om Silkeborg IF efter sommer fortsat er et Superligahold.

- Det er et godt resultat, at de ikke får scoret. Så bliver de nødt til at komme frem over stepperne, og så kan vi lukrere på det og måske score en enkelt eller to. Så håber jeg, det er nok.

- Vi ville gerne have scoret en til. Men nu må vi bare gøre arbejdet færdigt dernede. Esbjerg er jo ikke noget dårligt hold, så 1-0 er et rigtigt godt resultat, sagde den tidligere Esbjerg-spiller, der også understregede, at de skal give den en ekstra tand mere fra starten af næste kamp, i stedet for at vente en halvleg.

Mikkel Vendelbo var en glad mand efter 1-0-sejren.
Mikkel Vendelbo var en glad mand efter 1-0-sejren.
Foto: Henrik Birkbak, TV MIDTVEST
1:42
Se hele interviewet med Mikkel Vendelbo her:

Returopgøret spilles på Blue Water Arena i Esbjerg på søndag kl. 18.00.