Primo Tours overtager konkurrent

SunCharter, der står stærkt på det nordjyske marked, bliver nu en del af den vestjyske rejsekoncern.

Bjarke Hansen, Primo Tours
Foto: Peter Pedersen, TV MIDTVEST

Rejseselskabet Primo Tours i Ringkøbing udvider endnu engang forretningen.

Primo Tours overtager fra 1. januar SunCharter, der har salgskontor i Aalborg Lufthavn, og netop geografien spiller en vigtig rolle i handlen.

- SunCharter er meget stærke i Nordjylland, og det er måske det område i Jylland, hvor vi ikke har fået så godt fat. De har på få år fået næsten 30 procent af alle gæster, der tager på charterferie ud af Nordjylland, fortæller direktør i Primo Tours, Bjarke Hansen.

Overtagelsen gør Primo Tours til den fjerdestørste charterkoncern i Danmark med 85.000 rejsende om året.

1:07
Se et interview med Bjarke Hansen her

 SunCharter fortsætter som et selvstændigt brand ligesom Aarhus Charter, som Primo Tours overtog i 2014.

Primo Tours blev stiftet i 2009 af Bjarke Hansen og Henrik Søndergaard. Siden da har selskabet vokset sig væsentligt større - blandt andet gennem flere overtagelser - og det til trods for, at ejerne egentlig har målsætning om ikke at blive for store. 

- Vi vil være en lille enhed, der hurtigt kan reagere i forhold til gæsternes ønsker og behov.  Og jeg tror næsten, at det har betydet, at vi har udviklet os hurtigere, end vi havde regnet med. Vi tænker aldrig på vækst, men på udviklingen af produkterne og gæsternes oplevelser. Og hvis man bliver god til det, så kommer der automatisk flere gæster til, siger Bjarke Hansen.

 

2:09