Politiet mangler nye spor i sag om forsvunden 19-årig

Østjyllands Politi sendte i går dykkere ned i Randers Fjord for at lede efter den forsvundne Thomas Stralner fra Aalestrup. Men uden held.

I går var et stort antal både i vandet på Randers Fjord for at lede efter den forsvundne Thomas Mikkelsen Stralner.
I går var et stort antal både i vandet på Randers Fjord for at lede efter den forsvundne Thomas Mikkelsen Stralner.
Foto: TV 2 Østjylland

Det gav ikke noget resultat, da politiet i går sidst på eftermiddagen sendte dykkere ned på bunden af Randers Fjord for at lede efter den forsvundne Thomas Mikkelsen Stralner fra Aalestrup.

- Vi fandt ikke noget. Vi gennemtrævlede det derude, lyder det fra vagtchef Klaus Møller, Østjyllands Politi.

Det var den private organisation Missing People, der mente de havde fundet noget, der kunne være den forsvundne 19-årige, på bunden af Randers Fjord. Organisationen havde brugt sonar, og på den baggrund sendte politiet et hold dykkere ned i nogle timer, for at lede.

Missing People Denmark selv havde  ni både i vandet og 30 frivillige ude hele dagen i går.

2:02
Der var mange både i vandet på Randers Fjord i går for at lede efter den 19-årige Thomas Mikkelsen Stralner fra Aalestrup.

Eftersøgningen indstillet indtil videre
Østjyllands Politiet har nu endnu en gang indstillet eftersøgningen.

- Vi har ikke mere at gå efter. Vi ved simpelthen ikke, hvor vi skal lede. Så vi gør ikke mere før vi får flere oplysninger, beklager Klaus Møller.

- Men får vi nye oplysninger, så går vi i gang igen, lover han.

Politiet har både søgt efter den unge mand med hunde, helikopter, både og en undervandsdrone i håbet om at finde den unge nordjyde.

Også Missing People drosler ned nu.

- I dag der skal vi lige have talt med forældrene om, hvad vi gør i den kommende periode.  Vi vil gerne scanne fjorden igennem med en båd et par gange i ugen fra nu af. Og når temperaturen stiger intensiverer vi eftersøgningen igen, siger organisationsansvarlig René Nielsen til TV MIDTVEST.

Thomas  Mikkelsen  Stralner blev sidst set på Café Smagløs i Storegade i Randers ved 03-tiden natten mellem den 15. og 16. januar, og videoovervågning indikerer, at han kort efter kan have bevæget sig ind på havneområdet, skriver TV2 Nord.