Politiet intensiverer indsatsen i Thyborøn

Politiet har onsdag formiddag haft fotovogne i Thyborøn. Det er blandt andet en konsekvens af klager over høj hastighed, lyder det fra politiet.

Fotovogne.jpg
Foto: Arkivfoto TV MIDTVEST

Midt- og Vestjyllands Politi havde onsdag formiddag opstillet to fotovogne i og udenfor Thyborøn. Politiets indsats er blandt andet et resultat af weekendens øgede fokus på de unges kørsel i byen.

Her stod både borgere og en børnehaveleder frem med deres bekymringer. Det er især høj hastighed og decideret gaderæs, der skaber utryghed.

- Jeg vil ikke lægge skjul på, at vi intensiverer vores arbejde i og omkring Thyborøn for at højne borgernes tryghed. Der er jo blevet klaget over, at der bliver kørt for stærkt, og så er fotovognene jo et af de redskaber, vi kan sætte ind med, fortæller Henrik Glintborg, der er leder af færdselsafdelingen i Midt- og Vestjyllands Politi.

Den ene fotovogn var placeret på Ærøvej ved Fiskeriskolen, mens den anden holdt uden for byen.

- På Ærøvej blev der blitzet en håndfuld, som kørte for stærkt, mens der blev bliztet tre udenfor byen, fortæller Henrik Glintborg.

Færdselslederen fortæller desuden, at de betjente, der onsdag var i byen, har fået positive tilbagemeldinger fra borgere i Thyborøn, der fortæller, at de unge mennesker kører pænere i byen nu.