Politi efterlyser fortsat vidner efter Silkeborg-røveri

Politiet savner gennembrud i sagen om røveriet mod guldsmed i Silkeborg. Ingen vidnehenvendelser har ført til den efterlyste mand.

Har du set denne mand? Så hører Midt- og Vestjyllands Politi meget gerne fra dig.
Har du set denne mand? Så hører Midt- og Vestjyllands Politi meget gerne fra dig.

Politiet er fortsat på bar bund i sagen efter røveriet mod guldsmed i Silkeborg. Søndag morgen har ingen vidnehenvendelser endnu ført til en anholdelse af gerningsmanden.

 Sådan lyder meldingen fra vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Henrik Nielsen, søndag morgen.

- Der er desværre ikke kommet et gennembrud i sagen, fortæller han.

Politiet sendte ellers en efterlysning ud med foto af den formodede gerningsmand, der klokken 15 lørdag eftermiddag truede personalet hos Vibholm Guld og Sølv på Østergade i Silkeborg.

- Han truede personalet med en spejderdolk og slap afsted med nogle bakker med guldsmykker, samt fire ure af mærket Certina, forklarede vagtchef Bjarne Askholm ved Midt- og Vestjyllands Politi i går aftes til TV MIDTVEST.

Gerningsmanden havde medbragt en mørk lærredspose med hvid skrift, som han fik personalet til at fylde smykkerne i.

Derefter forsvandt han til fods, i retning ad Lille Søgade. Politiet var hele eftermiddagen på stedet med en hundepatrulje, men hverken efterforskningen eller efterlysningen har endnu ført til en anholdelse i sagen.  

Manden beskrives som 180-185 cm høj, spinkel, iført sort hættetrøje, sort elefanthue og blå jeans. Han havde sorte sko på og hvide strømper og talte dansk.

Politiet vil meget gerne have henvendelser fra folk, der mener at kunne genkende manden på overvågningsbilledet.