Peter Sørensen ny spidskandidat for DF i Thisted Kommune

Peter Sørensen er ny spidskandidat for Dansk Folkeparti i Thisted Kommune efter et opstillingsmøde torsdag aften.

peter_srensen.jpg

Den nye spidskandidat hos Dansk Folkeparti i Thisted Kommune hedder Peter Sørensen. Det bekræfter både den tidligere spidskandidat Ib Poulsen, lokalformand Harry Brogaard og Peter Sørensen selv til TV MIDTVEST.

- Jeg er meget glad for at være valgt, og jeg kan ikke være mere lykkelig, siger Peter Sørensen efter spidskandidatsvalget.

Også Dansk Folkepartis lokalformand var godt tilfreds med valget af Peter Sørensen.

- Han er et godt valg som spidskandidat til kommunalvalget i 2017. Han er forhandlingsdygtig, og han har en lang erfaring med politik, siger Harry Brogaard.

At det blev Peter Sørensen er dog ikke noget, der falder i god jord hos den tidligere spidskandidat Ib Poulsen.

- Det er op til vælgerne at vurdere, om Peter Sørensen er den rigtige løsning. Det var den løsning, der var mulig, men jeg har da klart min tvivl om, at vi kan nå ud til så mange vælgere, som vi kunne før, siger Ib Poulsen.

Den udmelding tager den nye spidskandidat dog meget roligt.

- Jeg vil da håbe på, at han vil arbejde for, at vi får så mange stemmer som muligt. Jeg skal ikke kunne sige, hvor mange jeg kan trække, eller hvor mange han ville have kunnet trække. Jeg når ikke op på de cirka 2300 stemmer, som han fik sidst, men nu står vi i den situation, at det er mig, der er spidskandidat, og sådan er det, siger Peter Sørensen.

På opstillingsmødet torsdag aften valgte Ib Poulsen overraskende ikke selv at genopstille som spidskandidat. Det besluttede han, da bestyrelsen meddelte, at de anbefalede Peter Sørensen som spidskandidat. Den oplysning fortæller Harry Brogaard til TV MIDTVEST.