Pernille Harder-camp udsolgt på tre minutter

Landsholdsspilleren Pernille Harder gentager sidste års succes med fodboldcamp for piger. Campen blev udsolgt på bare tre minutter.

Pernille Harder camp
Foto: Mogens Lyngsø, TV MIDTVEST

Til sommer vender den professionelle fodboldboldspiller Pernille Harder for en stund tilbage til sin hjemegn, Ikast, for at møde og inspirere unge fodboldpiger.

Pernille Harder lancerede konceptet i sommeren 2016, og nu har hun valgt at gentage succesen. Og det er populært. De 24 pladser til den ældste aldersgruppe (12-14 år) blev revet væk i løbet af bare 3 minutter. Sidste år gik der tre timer, før der var udsolgt.

Da Pernille Harder skal til EM i fodbold til sommer, er den oprindelige tre dages camp, som var konceptet sidste år, blevet skåret ned til to én-dags-arrangementer d. 10. og 11. juni - Pernille Harder Camp Day 2017.

Efter flere henvendelser udbydes der i år en dag for de 9-11 årige fodboldpiger. Her er stadig få ledige pladser ud af de i alt 24 pladser.

Pernille Harder har selv arrangeret konceptet og glæder sig til igen at kunne inspirere en masse fodboldglade piger. 

Den 24-årige angriber spiller i den tyske storklub Wolfsburg. Hun har kontrakt med klubben frem til sommeren 2019.

Før det spillede hun i svenske Linköpings FC, hvor hun havde stor succes. I november fik hun priserne som årets mest værdifulde spiller og årets angriber i Allsvenskan.

Pernille Harder er noteret for 78 A-landskampe, hvor det er blevet til 39 mål.

I videoen kan du se eller gense indslaget fra sidste års fodboldcamp.

3:42
Landsholdsspiller Pernille Harder er vendt hjem til Ikast. Ikke for selv at spille fodbold, men for at undervise.