Bagagebåndet gik ned: Lange feriekøer i Billund Lufthavn

Er du en af de midt- og vestjyder, der i dag skal flyve på sommerferie fra Billund Lufthavn, så skal du huske at pakke en stor portion tålmodighed.

Køerne er lange lørdag morgen i Billund Lufthavn. Bagagebåndet i afgangshallen er brudt sammen på en af årets travleste morgener.
Køerne er lange lørdag morgen i Billund Lufthavn. Bagagebåndet i afgangshallen er brudt sammen på en af årets travleste morgener.
Foto: TV Syd

Lange køer her til morgen i Billund Lufthavn. Bagagebåndet i afgangshallen er brudt sammen på en af årets travleste morgener.

Bagagebåndet står bomstille, mens hundredvis af feriegæster må væbne sig med tålmodighed. 

Personalet forsøger at løse problemerne, men de ser ud til at være pressede, fortæller en passager her til morgen til TV SYD. 

Båndet står bomstille, mens hundredvis af feriegæster må væbne sig med tålmodighed. 

- Vi har haft tekniske problemer med bagagebåndet her til morgen, hvad der har givet lang ventetid. Alle er dog kommet af sted til tiden. Vi regner med hurtigt at have løst problemet og få alle på ferie som planlagt, siger driftsleder Søren Walter, Billund Lufthavn, til TV SYD. 

I løbet af lørdag formiddag er det lykkedes lufthavnen at få bagagesystemet til at virke, så båndet med feriepakkede kufferter ruller igen.

Med manuel sortering og hårdt arbejde af lufthavnens personale er alle fly kommet i luften med bagage og kun enkelte forsinkelser.