Ligaklub sælger topscorer til BSV: - Uforsvarligt at sige nej

Mads Kjeldgaard Andersen skifter med øjeblikkelig virkning fra Mors-Thy til BSV. Det var planen, han først skulle have skiftet i 2020.

Mads Kjeldgaard Andersen skifter fra Mors-Thy til BSV med øjeblikkelig virkning.
Mads Kjeldgaard Andersen skifter fra Mors-Thy til BSV med øjeblikkelig virkning.
Foto: Mors-Thy Håndbold

Mors-Thy siger farvel til Mads Kjeldgaard Andersen et år før planlagt.

Klubbens topscorer i sidste sæson skifter til Bjerringbro-Silkeborg med øjeblikkelig virkning. Samtidig sendes Jens Dolberg den anden vej på en lejeaftale i den kommende sæson.

- Mors-Thy Håndbold gør det her, da størrelsen på kompensationen er så stor, at det ikke ville være ansvarligt at takke nej. Samtidig er vi rigtig glade for – specielt tidspunktet taget i betragtning – at det lykkedes os at få talentet Dolberg som en del af handlen, siger Henrik Hedegaard, der er sportschef i Mors-Thy Håndbold, i en pressemeddelelse.

Den oprindelige kontrakt mellem BSV og Mads Kjeldgaard Andersen løb fra 2020 til 2023. Med tirsdagens handel er den udvidet til at løbe over fire år, så den stadig går til 2023.

BSV oplyser, at handlen er faldet på plads, fordi klubbens sponsorer har ydet ekstra opbakning.

Blandt ligaens mest målfarlige

Mads Kjeldgaard Andersen har spillet i Mors-Thy siden 2014. Inden da spillede han i HF Mors. Det er således første gang, han skal spille hjemmekampe uden for Mors.

Skarpskytten fra Mors-Thy blev i den forgangne sæson nummer 10 på herrernes topscorerliste. Han scorede 127 mål i 26 kampe. Kun syv af scoringerne blev sat ind på straffekast.

- Jeg ser frem til allerede et år før den oprindelige aftale at skulle bære Bjerringbro-Silkeborg-trøjen. Skiftet ser jeg som et step op i min karriere, og jeg glæder mig til at vise Bjerringbro-Silkeborgs fans og det resterende Håndbolddanmark, at jeg er klar til dette step, siger Mads Kjeldgaard Andersen i en pressemeddelelse.

Han har sin første træning i BSV i uge 30.