Overholdt ikke vigepligt: Ramte familie med små børn

En familie blev torsdag aften påkørt uden for Holstebro af en mandlig bilist, der ikke overholdt sin ubetingede vigepligt.

Ny politibil, udrykning150713.jpg

En familie på fem fra Holstebro blev tidligt torsdag aften påkørt af en mandlig bilist, der kørte frem for ubetinget vigepligt. Det oplyser vagtchef Anders Olesen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Familien kørte ad Hestbjergvej i sydlig retning mellem Idom og Nr. Felding. Da de krydsede Nr. Feldingvej og Sognstrupvej, blev de ramt i siden af en bil, der ikke overholdt sin ubetingede vigepligt.

To af familiens tre børn på 3, 7 og 9 år kom lettere til skade, mens den 34-årige mor var den, der kom alvorligst til skade. Hun var fastklemt efter sammenstødet, men er uden for livsfare.

Familiens 39-årige far og tredje barn slap uskadt fra uheldet. Det samme gjorde manden i den anden bil. Han kan til gengæld forvente en sigtelse for at køre frem for ubetinget vigepligt.

- Det, der gør sådan en sag alvorlig, er, at den i begyndelsen kommer frem hos os som 5-6 tilskadekomne, herunder børn og en fastklemt. Heldigvis oplever vi ofte, at sagerne ikke er så alvorlige, som de umiddelbart ser ud, forklarer vagtchefen.

Moderen og de to børn, der kom til skade, er kørt til Holstebro Sygehus.