Ny sundhedsklinik åbner på byggeplads i Gødstrup

I dag åbner en ny sundhedsklinik ved byggeriet af det nye supersygehus i Gødstrup. Her kan bygningsarbejdere frit lægge sig på briksen.

Sygehus_budget.jpg

De hårdtarbejdende bygningaarbejdere ved byggeriet af det nye supersygehus i Gødstrup,  kan fra i dag af besøge en ny sundhedsklinikken på byggepladsen.

Sundhedsklinikken vil i første omgang have plads til 100 bygningsarbejdere og på sigt 500.

Her vil arbejderne frit kunne lægge sig på briksen, og få hjælp til skader, ømhed og skavanker, som det hårde arbejde måtte medføre.

Det nye supersygehus i Gødstrup, som har fået navnet Det Nye Hospital i Vest,  kan bryste sig af at være det tredje sted i Danmark, hvor der oprettes en sundhedsklinik i forbindelse med en større dansk byggeplads.

Den første sundhedsklinik åbnede for et par år siden på byggeriet af Det Nye Universitetshospital i Aarhus, og i sommer åbnede en sundhedsklinik i tilknytning til metrobyggeriet i København.

Det er PensionDanmark, der står bag klinikkerne, som medarbejderne har adgang til via deres sundhedsordning i PensionDanmark. Formålet med klinikkerne er at gøre det nemt for PensionDanmarks medlemmer, som har fysisk hårde job, at få behandling.

Dermed kan mindre skader tages i opløbet, inden de udvikler sig til mere alvorlige skader, længerevarende sygefravær og i værste fald førtidspensionering, lyder det fra PensionDanmark.