Ny mand i spidsen for Dansk And

Tidligere direktør i kyllingeslagteriet Rose Poultry skal fremover stå i spidsen for Dansk And i Struer.

Ænder fra Dansk And. Arkivfoto
Ænder fra Dansk And. Arkivfoto

Det er en erfaren mand, der fremover skal stå i spidsen for det noget omtalte andeslagteri, Dansk And i Struer. Per V. Møller er tiltrådt som ny, administrerende direktør i den unge virksomhed. Han har tidligere siddet i spisen som direktør for kyllingeslagteriet, Rose Poultry ved Vinderup. Det er altså en erfaren mand, som fremover skal give Struer-slagteriet succes.

- Den nye personkreds i ledelsen af Dansk And har stor viden og et betydeligt netværk i den danske fødevaresektor, og deres erfaringer skal være med til at gøre Dansk And til en markant nøglespiller på det europæiske marked for økologiske fødevarer, skriver Martin Daasbjerg i en pressemeddelelse.

Daasbjerg får nye opgaver
Stifteren af Dansk And, Martin Daasbjerg, er med en aktiepost på knap 30 procent stadig hovedaktionær. Han skal i fremtiden arbejde med udviklingsopgaver og varetage tæt kontakt til producenter og leverandører af blandt andet økologiske ænder og kyllinger. Kjeld Kronborg Danielsen er udnævnt til ny formand for bestyrelsen. Han ejer godt 20 procent af aktierne og har tidligere været medejer af den danske virksomhed, SFK, der blandt andet leverer krydderiblandinger m.v. til fødevareindustrien.

Virksomheden går i gang med at udvide fabrikken i Struer, og har netop indgået en ny aftale med en ny, økologisk andeproducent.