Nu er den her: Ny app fra TV MIDTVEST

Den nye app gør det nemt at se og caste de mange programmer fra TV MIDTVEST.

Den nye app hedder TV MIDTVEST Play.
Den nye app hedder TV MIDTVEST Play.
Foto: Lasse Uttrup, TV MIDTVEST

Midt- og vestjydernes medievaner ændrer sig. Derfor lancerer TV MIDTVEST nu en TV-app, der gør det nemmere at se og streame programmer, når du vil, og hvor du vil. 

TV MIDTVEST Play er skabt på baggrund af talrige henvendelser fra seere, der har efterspurgt en streaming-app til programmer og nyhedsudsendelser fra TV MIDTVEST.

Især er der ytret ønske om en bedre mulighed for at se TV MIDTVEST på tv'et derhjemme med ChromeCast eller AirPlay - og netop de ting er fokus i den nye app.

Har du Android-tablet eller smartphone? Så download TV MIDTVEST Play her i Google Play Store

Bruger du iPhone eller en tablet med iOS? Så find TV MIDTVEST Play i App Store lige her

Enkel opbygning

TV MIDTVEST Play er bygget op som en enkel app med en forside fuld af streaming-fristelser fra programuniverset.

Her vil seere nemt kunne få overblik over nye serier, reportager, dokumentarer og programmer. Populære programmer er samlet i lister, så man nemt kan finde det afsnit, man søger. 

Under menupunktet Nyheder findes dagens nyhedsudsendelser og indslag. Live TV gemmer på TV MIDTVESTs egen kanal og en megen efterspurgt programoversigt. Så kan du nemt se, hvad der kommer i TV på TV MIDTVEST - og på de andre kanaler fra TV 2 regionerne. 

Mine klip giver mulighed for at gemme udsendelser, du vil se senere. 

Læs meget mere om appens funktioner på tvmidtvest.dk/app

Hjælp os med at udvikle TV-appen

Dagens lancering af TV MIDTVEST Play skal ses som et første spadestik. TV-appen skal nemlig udvikles og forbedres. Og her er der brug for dit input og din feedback som bruger. 

Har du et særligt ønske til en funktion, som du godt kunne tænke dig at se i TV MIDTVEST Play? Så skriv til os på app@tvmidtvest.dk

Vi glæder os til at høre om dine oplevelser med appen. 

Bemærk at TV MIDTVEST nu har to apps. Nyheds-appen til at læse artikler og få et overblik over dagens begivenheder i Midt- og Vestjylland. Og nu også TV-appen TV MIDTVEST Play til at streame og caste vores programmer og nyhedsudsendelser. 

1:21
Få en forsmag på de programmer, du finder i TV MIDTVEST Play i traileren her. 
Foto: TV MIDTVEST