Nordirsk modstander til FC Midtjylland

Ulvene møder Derry City - et hold som cheftræner Jess Thorup ikke kender så meget til endnu,

Jess Thorup
Foto: Henning Bagger/Scanpix

Derry City FC bliver den første forhindring, som FC Midtjylland skal overvinde for at nå gruppespillet i årets Europa League.

Klubben har hjemme i den nordirske by Derry og spiller i den irske premier division, hvor den lige nu indtager femtepladsen.

- Jeg må indrømme, at jeg ikke kender meget til Derry City, men jeg går ud fra, at de traditionen tro for britiske hold er et hold, der har en stærk fysik og vil være en hård fysisk omgang, siger FCMs cheftræner Jess Thorup til klubbens hjemmeside.

FC Midtjylland-spillerne vendte i fredags tilbage til klubben efter en kort sommerferie. Superligaen går først i gang midt i juli, men den første kamp mod Derry spilles allerede i Herning torsdag den 29. juni. Returkampen i Nordirland spilles den 6. juli.

- Det er rart at få sat navn på modstanderne, så vi kan komme i gang med forberedelserne og scoute modstanderne. Vi har en kort opstart, og vi har fuld fokus på os selv, men nu kan vi blive lidt klogere på, hvad vi skal op imod, siger Jess Thorup.

FC Midtjylland har en klar målsætning om at nå gruppespillet i Europa League. Klubben skal igennem fire runder for at nå så vidt - og Derry er altså den første. 

Eksternt link: Se Derry City FCs hjemmeside her