Nina fik løsnet hjulboltene på bilen - nu advarer hun andre

Nina Rysgaard Jensby er blevet en del af en kedelig statistik. Hun har prøvet at få løsnet hjulboltene på bilen. Nu advarer hun andre mod tendensen.

nina_jensby.jpg
Foto: Hans Olav Sandal, TV MIDTVEST

I løbet af den seneste måned har Midt- og Vestjyllands Politi modtaget 67 anmeldelser om løsnede hjulbolte. Senest fra Thy i går, da Nina Rysgaard Jensby pludselig fik sig en slem forskrækkelse på vej til arbejde. 

- Da jeg bremser ned for en stor traktor rundt i en kurve, så kommer forhjulet bare hoppende og med høj fart med den ud i en kornmark, fortæller hun.

Hun havde hørt en underlig lyd fra forhjulet, så hun fik sin bror til at køre en tur i bilen og sammen blev de enige om, at det nok var et forhjulslejre, der støjede, og hun kunne derfor sagtens køre videre, vurderede de. Men efter kort tids kørsel røg forhjulet af. 

- Jeg blev frygtelig chokeret, jeg kunne jo ikke styre bilen, siger Nina Rysgaard Jensby. 

Da chokket havde lagt sig, besluttede hun i går at lave et opslag på Facebook, så andre måske bliver mere opmærksomme på at tjekke hjulene, inden de kører. 

- Jeg sad jo og overvejede 'skal jeg eller skal jeg ikke ligge et opslag op på Facebook', men det valgte jeg at gøre, fordi jeg tænkte, at det var vigtigt at andre blev advaret om at tjekke hjulene. Vi har nok allesammen haft den tanke, at det ramte ikke os heroppe i den her del af landet, men det gør det sådan åbenbart.

Opslaget er allerede blevet delt mere end 600 gange, og der er kommet mere end 100 kommentarer.