Morsingbo skal spille for Anker Jørgensen

En pianist fra Nykøbing skal på lørdag spille ved en mindehøjtidelighed for den tidligere statsminister Anker Jørgensen.

040313_Kirke.jpg

På lørdag bliver den tidligere socialdemokratiske formand og statsminister Anker Jørgen bisat i København.  Ved det efterfølgende mindearrangement skal musikalske toner fra Mors fylde VEGA. I følge Limfjord Update har den socialdemokratiske folketingsgruppe ønsket, at Tore Müller fra Socialdemokratiet i Nykøbing skal spille ved mindearrangementet for Anker Jørgensen. Tore Müller har tidligere spillet klaver på en kongres i Aalborg for Socialdemokratiet.

- Jeg er selvsagt meget ydmyg over for opgaven. På samme tid enormt trist over baggrunden for seancen på lørdag. Men nu er der så et ønske om, at jeg skal stå til rådighed, når vi skal sige farvel til hele Danmarks Anker. Jeg håber, at jeg kan bidrage til, at det bliver en smuk og værdig afsked. Og hvis man mener, at jeg kan gøre en forskel ved denne historiske begivenhed, stiller jeg selvfølgelig min musik og tid til rådighed, siger Tore Müller.

Arrangementet bliver afholdt i VEGA i København lørdag eftermiddag, og Tore Müller er glad for at kunne bidrage.

- Jeg er jeg stolt over, at Mors og vores område kan bidrage ved et arrangement, der højest sandsynligt kommer til at berøre hovedparten af landet, siger Tore Müller der til dagligt er administrator på Limfjordsteatret i Nykøbing.

Anker Jørgensen bisættes på lørdag kl. 13.00 fra Grundtvigskirken i København.