Mors-Thy sluttede året med flot resultat i KIF

KIF Kolding København var storfavoritter, men de formåede ikke at knække Henrik Tilsted og kompagni, der sled sig til 29-29 i Kolding.

mors_thy.jpg
Foto: Karsten Mortensen, TV MIDTVEST

Jan Paulsens drenge mødte i går KIF Kolding København på udebane, og det var nok de færreste, der havde spået vestjyderne nogen som helst chance for at få point. Men ikke desto mindre var det lige præcis, hvad de præsterede. Faktisk stod de med begge point mellem hænderne, men et straffekast i de døende sekunder gjorde, at KIF fik udlignet til slutresultat 29-29.

Mors-Thys Henrik Tilsted udmærkede sig med otte scoringer på Kasper Hvidt. Sammen med Marcus Dahlin var han blandt Mors-Thys bedste.

- Det er så lækkert med et point hernede! Vi dækker ekstremt dårligt op og giver vores keepere dårlige betingelser - det er simpelthen utroligt, at vi ikke er bagud med fire-fem stykker ved pausen, men vi spiller godt angrebsspil og scorer på vores chancer. Det er som om, at vi smider hæmningerne og bare buldrer derudaf. Jeg får rigtig mange udspil i dag. Spillet bliver sat godt op, og de bliver ved med at bombe den ud til mig, og jeg har heldigvis tur i den, siger Henrik Tilsted til klubbens egen hjemmeside.

Med gårsdagens ene point har Mors-Thy Håndbold hentet 16 point efter sæsonens første 16 kampe. Dermed overvintrer holdet på en ottendeplads i grundspilet, som lige nøjagtig giver adgang til slutspillet.

Mens Mors-Thy Håndbold sluttede året flot af, sluttede Skjern Håndbold på skuffende vis med et nederlag på 31-27 til rækkens absolutte bundprop, Randers Håndbold.

HC Midtjylland tabte på udebane til SønderjyskE, og det samme gjorde TTH Holstebro til Ribe-Esbjerg HH. Bjerringbro-Silkeborg hentede som det eneste af landsdelens hold en sejr, da de slog Skanderborg Håndbold med 30-29 – også på udebane.