Fyret FCM-træner i spil til landsholdspost

Den tidligere træner for FCM Håndbold, Helle Thomsen, er favorit til at overtage jobbet som landstræner for Hollands håndboldkvinder.

270413_Helle_Thomsen.jpg

TV2 Sporten erfarer, at den Helle Thomsen er i spil til jobbet som hollandsk landstræner. Nyheden om danskerens kandidatur kommer kun få dage efter, at Hollands nuværende landstræner, Henk Groener, meddelte, at han stopper efter EM i december. Det hollandske håndboldforbund er angiveligt opsat på at finde en ny landstræner hurtigst muligt. Og det er så her, at Helle Thomsen kommer ind i billedet.

Danskeren er fri på markedet, efter hun i august blev fyret i FCM Håndbold, og så opfylder Helle Thomsen ikke mindst spillernes ønske om, at en ny landstræner skal være en udenlandsk kapacitet. Et ønske, der blandt andet kommer fra profilen Nycke Groot, som sammen med Helle Thomsen vandt to danske mesterskaber i deres fælles tid i FCM Håndbold.

Helle Thomsen har tidligere stået i spidsen for Sveriges kvinder under EM i 2014, hvor hun førte dem frem til Bronze. Sender var Thomsen også med til at kvalificere Sverige til OL.

 

0:49
Efter Super Cup-sejren sendte FCM-spillerne en klar besked. De er langt fra tilfredse med, at klubben har fyret Helle Thomsen