Masseslagsmål med flasker i Lemvig

En person sigtet efter voldsomt slagsmål i morgentimerne

Politiet har til formiddag ledt efter spor efter masseslagsmålet ved Havnen i Lemvig. Foto: Allan Ødegaard
Politiet har til formiddag ledt efter spor efter masseslagsmålet ved Havnen i Lemvig. Foto: Allan Ødegaard

Politiet sigter en person for vold efter to grupper kom i et masseslagsmål på havneområdet i Lemvig i de tidlige morgentimer.

Politiet måtte rykke ud til slagsmålet ved halv syv tiden i morges, efter flere personer havde ringet 112.

Uvist af hvilken årsag jagtede to grupper af mænd hinanden rundt på havnen i Lemvig. Den ene gruppe bestod af to personer, mens der i den anden gruppe var fem mænd.

Slagsmålet mellem de to grupper udviklede sig, og undervejs blev der brugt flasker som slagvåben. En person blev i den forbindelse lettere kvæstet, mens en anden blev skåret i hånden.

Vagtchef Ole Vanghøj fra Midt- og Vestjyllands Politi fortæller, at der ikke er anholdte i forbindelse med masseslagsmålet.

- Netop fordi der er brugt flasker som våben, har vi valget at rejse sigtelse mod en af mændene for kvalificeret vold, oplyser vagtchefen. 

Havneområdet var spærret af det meste af formiddagen, mens politiet søgte efter flere spor fra slagsmålet. Blandet andet var en hundepatrulje sat ind på stedet.

Derudover vil politiet stadig gerne tale med eventuelle vidner, der har overværet episoden. I den forbindelse kan der ringes på 114.