Mange gik i fotofælden i Vorgod

Politiets fotofælde fangede 94 bilister ud af ud af 246 passerende i Vorgod fredag morgen.

fotofaelde.jpg

Midt- og Vestjyllands Politi rykkede fotofælden til Vorgod fredag formiddag efter henvendelse fra en eller flere borgere, der, synes farten igennem byen var for høj. Fotovognen stod i Vorgod fra kl 05.00 til kl. 10:00. På fem timer passerede 246 biler fotofælden. Det blev i alt til 94 sager. 

- Vi tager de her henvendelser fra borgerne meget alvorligt, fordi vores erfaring siger os, at der er noget at komme efter, når borgerne selv siger, at den er gal, siger Henrik Glintborg, der er leder af færdsels-afdelingen. 

Fotovognen stod placeret på en vej med hastighedsbegrænsning på 50 kilometer i timen. Målingerne resulterede i 33 klip i kortet, 16 betingede frakendelser og 3 ubetingede frakendelser af kørekortet. Den højeste måling på 50-vejen var en bilist, der kørte forbi måleapperatet med 127 km/t.

- Det er alt for mange biler, der går i fælden. Og nogle af dem kører alt, alt for stærkt. Det viser, at vi skal være opmærksomme på henvendelser fra borgerne, og det vil vi fortsat være, siger Henrik Glintborg. 

Det var her i Vorgod, politiets fotovogn stod placeret fra kl. 05 til kl. 10 fredag morgen.