Mand og bil skyllet i havnen i Hanstholm

Politiet fik en anmeldelse om et uheld, der kunne være endt helt galt.

Sådan så mandens bil ud, da den blev hevet op af havnebassinet.
Sådan så mandens bil ud, da den blev hevet op af havnebassinet.
Foto: Hans Olav Sandal, TV MIDTVEST

En  51-årig mand og hans bil blev tirsdag formiddag skyllet i havnen i Hanstholm.

Midt- og Vestjyllands Politi fik klokken 09.10 en anmeldelse om en mand, der var kørt ud på en tværmole i havnen. Manden steg ud af bilen, og anmelderen så herefter, at han blev skyllet ned i havnebassinet af en stor bølge. Og kort efter røg bilen samme vej.

Vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi, Ole Vanghøj, oplyser, at det lykkedes manden at klamre sig fast til en pullert, som man fortøjrer skibe til. En af havnens ansatte kørte herefter ud på molen i sin firehjulstrækker og fik ham i sikkerhed.

- Det her understreger endnu engang, hvor vigtigt det er, at folk lytter til myndighedernes advarsler og holder sig væk fra de farlige steder under sådanne forhold, siger Ole Vanghøj.

Den 51-årige var ifølge politiet kørt ud for at se til noget grej, han havde liggende på molen. Han blev efter den ufrivillige dukkert kørt til undersøgelse på sygehuset i Thisted, men er ifølge politiet kun lettere tilskadekommen.

- Man må konstatere, at han har været meget, meget heldig. For det første fordi han ikke fik bilen ned over sig, og fordi han selv kunne redde sig op på molen, og at der var nogen, slog alarm med det samme, siger Ole Vanghøj.