Lene og Keld vågnede brat: - Der holder sgu en bil i stuen

Par fra Nykøbing slap heldigt, da deres hus blev torpederet af en bil.

Lene Rotbøll og Keld Rolighed
Foto: Stine Agnholt Andersen, TV MIDTVEST

Lene Rotbøll og Keld Rolighed Andersen fik ikke megen søvn natten til fredag. Klokken 02.22 bragede en bil ind i det hus, de har lejet på Nørrebro i Nykøbing - den lavede et kæmpe hul i muren og standsede en meter fra parrets seng.

- Vi har det efter omstændighederne godt. Keld slog sin arm, da han væltede ud af sengen, men det er formentlig ikke alvorligt, siger Lene Rotbøll.

Hun forklarer, at hun sov meget dybt, da bilen torperede huset - det første, hun registrerede var, at Keld sagde: - Der holder sgu en bil inde i stuen. 

1:36
Se indslag om det dramatiske uheld her.

- Det var helt mørkt. Vi havde ikke noget lys, og fjernsynet eksploderede. Jeg gik ud i bare tæer og nattøj og lånte en trøje og et par sko af naboen.

Parret er nu blevet genhuset et andet sted i Nykøbing, men søvn er det ikke blevet til ovenpå den voldsomme oplevelse.

- Det er sagt på jysk meget træls. Men det er trods alt heldigt, at det ikke gik værre. Det kunne være gået riv-rav-ruskende galt. Huset kunne være væltet ned over os. Lige nu er jeg ikke så rystet, men det kan være, at det kommer senere.

Lene Rotbøll fortæller, at hun sommetider har tænkt på, at der er nogle biler, der kører meget stærkt på vejen uden for huset. Hvad der var årsag til uheldet, er endnu ikke klarlagt, men politiet har en mistanke om, at den 19-årige mand, der kørte bilen, var påvirket af alkohol.