Landdistrikternes Fællesråd ser positivt på vækstudspil

Landdistrikternes Fællesråd ser masser af fordele i regeringens vækstudspil.

Steffen Damsgaard

I en kantine på det gamle rådhus i Nørre Snede præsenterede regeringen i dag sit nye vækstudspil. Overskriften på udspillet lyder, at der skal skabes vækst i hele landet. Og Landdistrikternes Fællesråd er positivt overfor regeringens vækstudspil

- Vi er glade over det, man kan kalde et historisk stort udspil. Det viser, at man vil skabe en udvikling og nogle vækstmuligheder, siger Steffen Damsgaard, der er formand for Landdistrikternes Fællesråd.

Han håber på, at tiltagene vil sætte en stopper for fraflytningen i landets yderområder

- Det er rigtig vigtigt, at der bliver skabt nogle arbejdspladser, så derfor bedre rammevilkår for hele fødevareklyngen og turismen. Og bedre vilkår for produktionsvirksomhederne, som der er rigtig mange af i Mdit- og Vestjylland. Det er med til at genere flere arbejdspladser, og det skal være det første punkt for at trække flere borgere til vores område, siger Steffen Damsgaard.

Landdistrikternes Fællesråd vil følge op på om det her udspil er nok til at trække udviklingen helt i mål, med at skabe mere vækst og udvikling i landdistrikterne.

- Og så vil vi  holde regeringen op på det, hvis det viser sig, at de her initiativer ikke er nok, siger formand for Landdistrikternes Fællesråd, Steffen Damsgaard.