Krarup bakker op om Kissmeyer

Borgmester Lars Krarup bakker op om nabokommunens borgmester, der går efter at afløse Bent Hansen som regionsrådsformand for Region Midtjylland.

Hernings borgmester, Lars Krarup, støtter Carsten Kissmeyers planer om at blive ny regionsrådsformand i Region Midtjylland.
Hernings borgmester, Lars Krarup, støtter Carsten Kissmeyers planer om at blive ny regionsrådsformand i Region Midtjylland.

Torsdag blev det kendt, at Carsten Kissmeyer, borgmester for Ikast-Brande Kommune, stiller op som Venstres spidskandidat i Region Midtjylland til regionsrådsvalget i 2017.

Nu meddeler Hernings borgmester, Lars Krarup, at han bakker fuldt op om sin kollegas nye mål, skriver aoh.dk.

- Jeg vil gerne støtte Carsten Kissmeyers kandidatur. Han er et rigtig godt bud på en spidskandidat, siger Lars Krarup.

Lars Krarup påpeger, at Kissmeyer kan være med til at skabe mere balance i sammensætningen af regionsrådet i Region Midtjylland, som lige fra starten har haft Bent Hansen (S) ved bordenden.

- Befolkningsovervægten i Region Midtjylland ligger klart i den østlige del, så at have en person i front i regionsrådet, som kan tale midt-vests sag, vil være et kæmpe plus. Jeg håber, Carsten Kissmeyer bliver kandidat, og at han i 2017 vil stå med en formandspost, siger Lars Krarup til aoh.dk.