Konkurs koster TTH knap 200.000 kroner

Allan Damgaards tyske klub, HSV Handball, er på vej mod konkurs, og derfor må Team Tvis Holstebro vinke farvel til 25.000 euro.

Allan Damgaard

Efter flere måneders økonomiske problemer ser det nu ud til, at tyske HSV Handball endegyldigt har givet op. Fredag meddelte de tidligere Champions League-vindere på sin hjemmeside, at klubben er bankerot, og at retten i Hamborg nu er gået i gang med konkursbehandlingen.

Det er en dårlig nyhed for den tidligere Team Tvis Holstebro-profil Allan Damgaard, der nu ligesom landsmændene Hans Lindberg og Casper U. Mortensen står uden job. Men også for Damgaards tidligere klub, der dermed må vinke farvel til knap 200.000 kroner. Det skriver Dagbladet Holstebro.

Beløbet dækker over 2. rate af den transfersum, som HSV endnu mangler at betale, efter klubben i sommer købte Allan Damgaard fri i TTH.

- Det er hverken en god nyhed for os eller for Allan. De sidste 25.000 euro, som Hamborg skylder os, får vi nok aldrig at se, og det er ærgerligt, for det er penge, vi rigtig godt kunne have brugt, fortæller formand i Team Tvis Holstebro, Jørgen S. Hansen, til Dagbladet.

Tror ikke på pengene

Formanden slår over for dagbladet fast, at klubben vil forsøge at få sit tilgodehavende, men han tror ikke, det vil lykkes.

- Vi er kun en lille kreditor i den her sammenhæng, så chancerne er næppe gode, siger han.

I efteråret måtte Team Tvis Holstebro true Hamborg med advokater og andet, før tyskerne betalte den første halvdel af Damgaard-transferen. På den baggrund valgte bestyrelsen at afskrive de 25.000 euro.

HSV mangler omkring to millioner euro for at kunne drive forretningen videre. Et beløb, man ikke har formået at kunne rejse.