Komsammen udviklede sig til knivoverfald

Et drikkelag sent i går aftes udviklede sig voldsomt. Et skænderi udviklede sig til, at en 40-årig mand stak en 31 mand flere gange med en kniv.

Haandjern-paa-Politi2.jpg

Omkring kl. 22.15 fredag aften modtog politiet en anmeldelse om uro på Hårupvej i Silkeborg. En komsammen havde udviklet sig til et større skænderi. Men her stoppede det ikke.

En 40-årig mand trak en kniv og stak en 31-årig mand. Det resulterede i flere snitsår i ansigtet og på halsen samt et stiksår i skulderen, men manden er uden for livsfare. Udover den 31-årige mand stak gerningsmanden også en kvinde, der var en del af selskabet. Hun slap dog med overfladiske skrammer.

- Det er meget alvorligt, når man pådrager en anden mand et snitsår fra øret og ned til kæben, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Henrik Nielsen.

Politiet ved endnu ikke, hvad der gik forud for knivepisoden. Gerningsmanden er i dag blevet fremstillet i grundlovsforhør. Han er foreløbigt varetægtsfængslet indtil d. 22. september - blandt andet fordi han forsøgte at fjerne bevismateriale på gerningsstedet.