Kom til tv-premiere på dokumentarfilm

Medietanken ved TV MIDTVEST i Holstebro er det eneste sted i hele Vestjylland, som er med i CPH:DOX’ internationale dokumentarfestival.

Dokumentarfilmen "Mor, jeg er bange", bliver vist i Medietanken 22. marts.
Dokumentarfilmen "Mor, jeg er bange", bliver vist i Medietanken 22. marts.

22. marts har publikum mulighed for at komme til tv-premiere på dokumentarfilmen "Mor jeg er bange". En dokumentar, der følger 3 unge piger, der lider af angst og som er en del af CPH:DOX’ internationale dokumentarfestival.

Medietanken ved TV MIDTVEST i Holstebro er det eneste sted i hele Vestjylland, hvor man kan se de film, der er med i dokumentar festivalen.

De tre piger i filmen lider alle af voldsom angst og begynder derfor sammen med deres forældre i et behandlingsforløb hos børnepsykologerne, Cool Kids. Faktisk oplever mere end hver 10. barn angst og bekymring i et omfang, hvor det griber forstyrrende ind i barnets og familiens hverdag, så dokumentaren er meget aktuel.

Efter dokumentaren vil psykolog Ronnie Kristensen fortælle om sit arbejde med Cool Kids Holstebro og give nogle redskaber til at genvinde kontrol over angst, og bekymrede tanker.

Om CPH:DOX
CPH:DOX er verdens tredjestørste dokumentarfilmfestival, der har eksisteret siden 2003. Med konceptet DOX:ON:TOUR viser CPH:DOX nu også dokumentarfilm i over 40 kommuner landet over. I festivalens sidste udgave i 2015 deltog 91.400 i CPH:DOX.

https://cphdox.dk/cphdox-og-tv-2-lancerer-nyt-samarbejde-med-film-og-deb...