Kloakdæksel fjernet: Gav bilist kæmpe chok

En 34-årig kvinde fra Skive fik et kæmpe chok, da et kloakdæksel var fjernet fra vejen i Djeld nordøst for Holstebro. Politiet betegner det som hærværk.

djeld
Foto: Google Maps

Politiet formoder, at der ligger hærværk bag en ulykke mandag morgen i Sevel.

En 34-årig kvinde fra Skive kommer mandag morgen omkring kl. 06.20 kørende ad Djeldvej ved Djeld mellem Skive og Holstebro. Her kører hun pludseligt over i modsatte kørebane efter et hårdt bump.

- Et kort øjeblik mistede jeg kontrollen med bilen, der røg over i den modsatte kørebane. Heldigvis kom der ikke nogen modkørende, men det kunne jo være gået galt, siger Karina Jeppesen til Skive Folkeblad. 

Det viser sig, at et kloakdæksel var fjernet fra vejen og ligger over ti meter fra, hvor det burde ligge. Det får Politiet til at formode, at dækslet kan være blevet fjernet med vilje, og de undersøger derfor sagen som hærværk. 

- Der er heldigtvis kun sket materiel skade på bilen, men det kunne være gået meget værre. Det virker bevidst, for et kloakdæksel kan jo ikke trille ti meter væk, siger Politikommissær fra lokalpolitiet i Holstebro Peder Christensen.

Politiet vil gerne høre fra vidner i området, som kan have set noget mistænkeligt. De kan ringe på telefon 1-1-4.