Kirkegaard genvalgt til borgmesterkandidat i Skive

Peder Christian Kirkegaard får igen muligheden for at blive borgmester i Skive Kommune, efter han er blevet valgt som Venstres spidskandidat.

Foto: TV MIDTVEST
Foto: TV MIDTVEST

Skive Kommunes borgmester Peder Christian Kirkegaard blev uden modkandidater valgt som spidskandidat. Det står klart efter et møde på Skive Teater, hvor godt 80 af Venstres omkring 550 medlemmer i Skive Kommune deltog for at vælge spidskandidat til det forestående kommunalvalg, skriver Skive Folkeblad.

- Bestyrelserne i Skive-Venstre, byrådsgruppen og vores regionsrådsmedlem var alle enige om at anbefale dig, Peder Christian, som vores borgmesterkandidat. Det kunne vi gøre, fordi du med din flid og dygtighed og en forunderlig evne til at få gennemført politik i samarbejde med alle omkring dig har gjort dig til den naturlige leder af Skive Kommune. Det tog vores medlemmer til efterretning. Vi er alle stolte af dig og vil gøre, hvad vi kan, for at få dig genvalgt som borgmester i Skive Kommune. Stort tillykke, sagde Kenneth Enggrob, formand for Venstres vælgerforening i Skive Kommune ifølge Skive Folkeblad.

Peder Christian Kirkegaard har været borgmester i Skive Kommune siden 2013.

Kommunalvalget afvikles til november.