Karup Lufthavn får charterrejser

Fra sommeren 2017 tilbyder rejseselskaberne Bravo Tours og Apollo charterrejser til Kreta og Rhodos, med direkte afgang fra Karup Lufthavn.

Næste år vil man kunne komme til Kreta fra Karup Lufthavn.
Næste år vil man kunne komme til Kreta fra Karup Lufthavn.

Der sker ting og sager i Karup Lufthavn i øjeblikket. Et nyt navn er på vej, nye investeringer og nu også charterrejser til Kreta.

Det er rejseselskaberne Bravo Tours og Apollo, som fra sommeren 2017 vil tilbyde flyafgange direkte fra Karup til Kreta og Rhodos. Apollo udbyder i alt 177 pladser hver fredag i skolernes sommerferie til Kreta, mens Bravo Tours tilbyder rejser direkte til Rhodos.

- Karup giver så god mening for os, fordi lufthavnen ligger centralt i Midtjylland, hvor vi både har kontor og mange trofaste gæster. Desuden vil vi gerne støtte op om Karup som lufthavn, fortæller Glenn Bisgaard som er kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Administrerende direktør for Bravo Tours, Peder Hornshøj er enig.

- Nu kan danskerne både vælge at flyve på ferie fra Billund, København, Aalborg og Karup. Og i nogle tilfælde endda også Odense og Rønne. Det er vigtigt for mig, at vi er tæt på vores gæster, og gør det nemt for dem, siger han i en pressemeddelelse i dag. 

Parkering i lufthavnen vil være gratis for chartergæsterne.