Kæmpe fakkeloptog: Mindes død familie

Op mod et par tusinde gik torsdag aften fakkeloptog i Ulstrup for at mindes den døde familie.

Fakkeloptog Ulstrup
Foto: Mogens Lyngsø, TV MIDTVEST

Der var fakler så langt øjet rakte, da der her til aften var fakkeloptog i Ulstrup. Med fakler, stilhed og sang ønskede deltagerne at mindes familien Nielsen, der døde for halvanden uge siden.

I følge Østjyllands Politi dræbte en familiefar sin hustru og parrets fire børn i deres parcelhus på Amstrup Bakker. Blandt børnene var to drenge på 3 og 11 år og to piger på 6 og 16 år.

- Jeg står med blandede følelser, fordi det er fantastisk rart, at vi kan samle så mange mennesker om sådan noget stort noget, men samtidig på grund af, det er sådan en sørgelig begivenhed, at vi er samlet i, fortæller Jakob Lund Pedersen, som gik i skole med den ældste datter i familien.

Fakkeloptoget sluttede ved Amstrup Bakker i nærheden af den døde families hus. Her sang deltagerne børnesangen om Puff, den magiske drage, hvor man blandt andet synger: "Du kan li' at lege, du var min ven, men kære Puff, vi kommer aldrig til at lege igen".

- Vi ved hun (ældste datter)meget godt kunne li' at synge den sang. Hun gik og sang den oppe i skolen rigtigt tit, og så er det samme tid den følelse, vi står med, fortæller Jakob Lund Pedersen til TV Midtvest' reporter. 

1:12