JYSK bliver ny hovedsponsor for Silkeborg-Voel

Efter en periode uden hovedsponsor er en ny aftale nu på plads i ligaklubben Silkeborg-Voel

Silkeborg-Voel
Foto: Silkeborg-Voel KFUM

JYSK bliver ny hovedsponsor for Silkeborg-Voel KFUMs håndbolddamer. Det skriver klubben på deres hjemmeside.

Lars Larsens JYSK er i forvejen flittigt repræsenteret i elitesportsmiljøet i og omkring Silkeborg. Med det nye sponsorat bliver retailkæden endnu mere tydelig.

- JYSK støtter massivt op om elitesporten i Silkeborg som hovedsponsor for håndboldherrerne i Bjerringbro Silkeborg, JYSK Arena og opførelsen af det nye stadion JYSK Park. Det er helt naturligt for os nu at udvide det engagement gennem et sponsorat af håndboldkvinderne i Silkeborg-Voel KFUM, som gør det godt i ligaen, siger Jan Bøgh, administrerende direktør i JYSK.

Den nye sponsoraftale er kommet på plads efter en periode uden hovedsponsor. Det glæder direktøren i Silkeborg-Voel, at det netop blev JYSK, der i fremtiden skal pryde forsiden på håndbolddamernes spilletrøjer.

- Vi er meget stolte over at kunne præsentere en stor, anerkendt virksomhed som JYSK som ny hovedsponsor. Det er et fantastisk brand at blive identificeret med, og så håber vi selvfølgelig samtidig, at støtten fra JYSK kan være med til at bringe os et skridt videre rent sportsligt, siger direktør i Silkeborg-Voel KFUM, Mikael Bak til klubbens hjemmeside.

Sponsoratet gælder foreløbigt fra januar 2017 og to sæsoner frem.