Jørn siger farvel til sine elskede leverpostejmadder

Madpakken er en stor udfordring for Jørn Agergaard i TV-eksperimentet CO2 Familien. Men nu har han fundet et alternativ til sin elskede leverpostej

Jørn Agergaard fra CO2 Familien skal teste en nyindkøbt bønnepostej.
Jørn Agergaard fra CO2 Familien skal teste en nyindkøbt bønnepostej.
Foto: Jørn Agergaard

Hvad gør man lige med madpakken, når man ikke må få kødpålæg med?

Det spekulerede Jørn Agergaard noget over, da familien fik sin første udfordring i TV-eksperimentet "CO2 Familien". De næste tre uger må familien kun spise kød een dag om ugen.

- Jeg skal have fundet bananerne, sagde Jørn lidt opgivende, da familien efterfølgende var ude at handle med en klimakok, som skulle lære dem at handle CO2-bevidst.

Men der er faktisk mange alternativer til kødpålægget, udover bananen. Nu er kødpålægget skiftet ud med æg, kartofler, ost og rester fra den kødfrie aftensmad.

 

 
 
Foto: Jørn Agergaard

 

Det sværeste for Jørn har været at sige farvel til leverpostejen. Den er nu skiftet ud med en bønnepostej med soja. 

 

 
 
Foto: Jørn Agergaard

 

 
 
Foto: Emilie Agergaard

- Jeg må indrømme, at jeg var skeptisk, forklarer Jørn Agergaard. Men efter at have smagt sin nye madpakke, er han ikke så kritisk længere.

- Den er faktisk ganske OK. 

 
 
Foto: Jørn Agergaard

Også resten af familien har indtil videre lavet deres madpakker helt uden kød.

 

 
 

Her er det Alberte og Lasse, der smører deres madpakke, inden skolebussen kommer.

- Det tager lidt længere tid, når man skal skære alt det salat, mener de familiens to yngste. Til gengæld synes de, at det smager godt.

Især Emilie er begejstret for konceptet. Her ses hendes madpakke.

 

 
 
Foto: Emilie Agergaard

 

 

 
 
Foto: Emilie Agergaard