Job på Sunset vendepunkt for Karoline: Lagde hash´en på hylden

De fleste kender nok fastfoodkæden Sunset Boulevard. Men for Karoline Skydt har restauranten en helt særlig betydning.

Karoline Skydt er utroligt glad for sit job. Det har nemlig været medvirkende årsag til, at hun har kunnet lægge et usundt miljø bag sig.
Karoline Skydt er utroligt glad for sit job. Det har nemlig været medvirkende årsag til, at hun har kunnet lægge et usundt miljø bag sig.
Foto: Bent Løkke Leth, TV MIDTVEST

16-årige Karoline Skydt fra Ørum ved Viborg kan lange burgere over disken i en vis fart hos fastfood-restauranten Sunset Boulevard i Sct. Mathiascentret i Viborg.

Hun er havnet på den rigtige hylde, efter at hun har lagt et forhold i et miljø, hvor alle slags stoffer var tilgængelige, bag sig.

Selv røg hun i en periode rigtig meget hash hver dag. Men hun besluttede at stoppe, da hun fik jobbet på restauranten.

- Fra den ene dag til den anden droppede jeg det og har ikke røget siden. Så den dag er lidt af en mærkedag i hver måned, fortæller Karoline til TV MIDTVEST.

I begyndelsen gik servicemedarbejderen ved Sunset Boulevard stille med dørene, men i dag ved hendes kolleger godt, at hun har været ude i et misbrug.

- Vi har det skide fedt herinde, og det er så lækkert. Tilliden og ansvaret har gjort mig mere selvsikker. Det har betydet rigtigt meget, at der er folk, der tror på mig, forklarer hun.

Ville have ny omgangskreds

Karoline har taget et sabbatår efter 9. klasse. 

0:35
Karoline Skydt forklarer, hvorfor jobbet på Sunset Boulevard gjorde en forskel.

- Jeg startede her, fordi jeg vidste, jeg havde brug for at holde en pause og få en ny social omgangskreds. Det var egentligt bare at sige farvel til de mennesker, der ikke var gode for mig, siger hun og fortsætter:

- Nu har jeg det skide godt, har de rigtige venner omkring mig. Vil faktisk sige, jeg har vundet ved at slippe alt det gamle. Jeg nyder virkelig, jeg har fået en masse nye venner, og det er så fedt at være en del af det unge team, der er på restauranten.

Karoline har meget energi, som hun ikke rigtigt kunne få afløb for i skolen.  Her fik hun ofte at vide, hun skulle sætte sig ned og holde sin mund.

På Sunset Boulevard er hendes energiske personlighed et stort plus, fordi konceptet her handler om hurtig ekspedition og servering af retterne.

TV MIDTVEST mødte Karoline Skydt i forbindelse med optagelserne til et afsnit af serien 'Fast Arbejde'. Efter aftenens nyhedsudsendelse kan du se eller gense hele Fast Arbejde-afsnittet fra Sunset Boulevard her: 

9:37
Fast Arbejde fra Sunset Boulevard i Sct. Mathiascentret i Viborg.