Jess Thorup ærgrer sig over manglende FCM-skarphed

FCM-træner Jess Thorup mener, at det samlede 0-3-nederlag til Osmanlispor giver et misvisende billede af kampenes forløb.

Jes Thorup

FC Midtjylland røg torsdag ud af Europa League-kvalifikationen, da holdet tabte 0-2 ude til Osmanlispor, der vandt 3-0 samlet.   
Efter nederlaget i Tyrkiet ærgrer FCM-træner Jess Thorup sig over sit eget holds manglende evne til at udnytte chancerne i playoffrunden.   

- Hvis vi ser over de to gange 90 minutter, så har vi vel produceret de chancer, der skal til, for at have en forhåbning om at komme videre. Men vi ender med ikke at have scoret et mål, og hvis man ikke scorer mål, så har man svært ved at gå videre i Europa, siger Jess Thorup til klubbens hjemmeside.

I sidste sæson kom FC Midtjylland med i gruppespillet i Europa League, og holdet formåede endda at gå videre til to møder mod Manchester United. Jess Thorup havde gerne set en gentagelse.

- Det er en ærgerlig følelse. Vi havde håbet, at vi for andet år i streg skulle komme igennem nåleøjet til gruppespillet, som er den overordnede målsætning for klubben at komme tre gange inden 2020. Vi havde muligheden for at komme det for anden gang i år to, siger Jess Thorup.

   

/ritzau/