Jagten er gået ind på Danmarks sødeste kæledyr

Jagten på Danmarks sødeste kæledyr er gået ind. Det er dyrehandleren Petworld, der står bag fotokonkurrencen. I dag var turen kommet til Holstebro.

Dagens resultat af fotograferingen af Gabriela Gyldenlev Jensens Smilla. Foto: Poul G.
Dagens resultat af fotograferingen af Gabriela Gyldenlev Jensens Smilla. Foto: Poul G.

I dag mødte flere stolte kæledyrs-ejere frem i Petworld i Holstebro for at få fotograferet og tilmeldt deres kæledyr til konkurrence om at finde Danmarks sødeste kæledyr.

En af de fremmødte var Gabriela Gyldenlev Jensen fra Struer, der kom med sin Chihuahua Smilla.

- Jeg håber, det kommer til at gå godt. Jeg vil gerne have nogle rigtig gode billeder af hende, så jeg håber ikke, hun stikker af.

Det er syvende år i træk, at Petworld afholder den landsdækkende fotokonkurrence.

- I hver af vores 26 butikker bliver der fundet to lokale vindere, der bliver belønnet med gavekort. Samtidig går de to vindere i hver butik videre til den landsdækkende finale, hvor de tre sødeste kæledyr bliver fundet – og her er hovedpræmien et gavekort på 3.000 kroner, fortæller Betina Braun Kasnæs i en pressemeddelelse.

Konkurrencen foregår ved, at Petworlds professionelle kæledyrsfotograf, Poul Giehm, gratis fotograferer kæledyrene. Billedet deltager derefter i konkurrencen på Petworlds hjemmeside, hvor kædens facebookbrugere afgør, hvilket af kæledyrene, der er landets absolut sødeste.

Sidste år deltog knap 1000 kæledyr og deres ejere i konkurrencen.

For Gabriela Gyldenlev Jensen er der flere fordele ved at deltage i konkurrencen. Dagens professionelle billede skal nemlig bruges til Smillas fødselsdagsinvitationer.

Hvis du mener at have Danmarks Sødeste Kæledyr, så smid endelig et billede ind på vores Facebook-side: