Håndboldstjerner viser målnæse i favoritsejre

Der var flere landsholdsstjerner fra Danmark, Norge og Sverige, som scorede flittigt i torsdagens ligakampe.

Stine Jørgensen

Landsholdsanføreren Stine Jørgensen bankede hele ni mål ind og blev topscorer ude mod Ringkøbing Håndbold, da FCM vandt en storsejr på hele 33-18.

Dermed udbyggede FCM føringen i Primo Tours Ligaen og topper nu tabellen med 22 point efter 12 kampe. Viborg HK er toer med 19 point efter 11 kampe.

Den svenske landsholdsspiller Linn Blohm lavede fem mål som stregspiller, mens den norske landsholdsprofil Veronica Kristiansen bidrog til FCM-sejren med fire mål.

Allerede i første halvleg havde FCM sikret sig et solidt udgangspunkt med en føring på 17-7, og den blev blot udbygget i anden halvleg.

Lige så let gik det ikke for København Håndbold, som også var favorit i kampen ude mod TTH Holstebro.

Det endte dog med en sejr til københavnerne på 30-26, men det var længe helt lige. Københavnerne var kun foran med 13-12 ved pausen.

I den kamp lyste flere danske landsholdsspillere op.

EM-profilen Anne Cecilie de la Cour scorede således syv mål for københavnerne, mens holdkammeraten og stregspilleren Louise Svalastog Spellerberg blev noteret for seks kasser.