Gæt rigtigt og vind penge på kæmpegeden

Nu kan du vinde kolde kontanter på kæmpegeden fra Salling. Bookmakere udlover nemlig penge til dem, som kan gætte rigtigt på, hvornår den berygtede ged bliver fanget.

Det er geden her, der spurter rundt i sommerhusområdet. Den flygter, så snart den opdager mennesker.
Det er geden her, der spurter rundt i sommerhusområdet. Den flygter, så snart den opdager mennesker.
Foto: Anton Jokumsen

I tre uger har en kæmpeged på flugt, gjort livet surt for en masse sommerhusejere i Salling, med dens raseren af haver og terrasser i området. Nu går bookmakeren Bet25 med ind i kampen for at finde geden. De gør det muligt for danskerne at spille på, hvornår den eventyrlystne ged bliver fanget, så eventuelle dusørjægere kan gå ud og indkassere deres egen præmie, hvis de skulle få indfanget geden.

- Vi har fulgt med i sagen, dels til morskab, men selvfølgelig også med tanke på, at den her ged har været en pestilens for folk i lang tid nu, og at man som husejer gerne vil være fri for den bekymring. Derfor har vi valgt at udbyde spil på, hvornår geden indfanges, så folk der har mulighed for at hjælpe med at fange geden, får et incitament til at gøre dette, og dem der ellers følger med i sagen, kan få lidt øget underholdning, siger oddssætter hos Bet25, Niklas Nürnberg.

Nedenfor kan du se, hvor mange gange du får pengene igen, hvis du gætter rigtig på, hvornår geden bliver fanget. Det er altså muligt at score en stor gevinst på den berygtede kæmpeged.
 

Fredag 6.00

Lørdag 5.00

Søndag 4.50

Mandag 5.50

Tirsdag 6.00

Onsdag 6.00

Torsdag 7.00

Fredag 22/1 eller derefter2.25