Forstyrrelser på TV-signalet hos Boxerkunder

Kunder hos TV-udbyderen Boxer kan opleve afbrydelser i signalet tirsdag. Til gengæld får de TV MIDTVEST i høj opløsning.

bogotv.jpg

Hvis du har Boxer som TV-udbyder, kommer du nok til at opleve lidt knas med signalet tirsdag. På grund af en større kanalomlægning er Boxer nødt til at afbryde signalet i en times tid klokken 8.00. Derefter forventer de at have løbende forstyrrelser på signalet indtil klokken 15, hvorefter de anbefaler kunderne at lave en ny kanalsøgning.

For de midt- og vestjyske Boxerkunder får den store omlægning det positive udfald, at de fremover vil modtage TV2's hovedkanal, hvor de regionale nyheder fra TV MIDTVEST kører, i den gode HD-billedkvalitet. Det kræver ikke nyt modtageudstyr, så alle, der tidligere kunne modtage TV2, vil også fremover kunne modtage TV2. Man skal blot lave en ny kanalsøgning.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du foretager en kanalsøgning, kan du se, hvordan du gør her: https://www.boxertv.dk/teknisk-support/kanalsoegning/

Her kan du se Boxers egen udmelding om afbrydelserne: https://www.boxertv.dk/teknisk-support/daekning/planlagte-afbrydelser/